Gartner i eget liv (ebok) av Gro Torvaldsen Rykkelid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gro Torvaldsen Rykkelid (forfatter), Gro T. Rykkelid (forfatter)

Gartner i eget liv ebok

179,-
Velkommen til å være gartner, til å videreutvikle din egen unike indre hjerte hage. Det er meningsfullt å skape noe vakkert, oppleve frø som spirer og blomster som dufter. Men det skjer ikke av seg selv. Det er mye arbeid og stadig nye utfordringer: Ugress i mange varianter, ulike årstider og mennesker som tråkker over grensene. Underveis vil du lære en masse, ta i bruk nye redskaper og ta viktige valg. Da blir hjertehagen din et sted for trivsel og fellesskap, og et område du vil ønske å verne…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Gro Torvaldsen Rykkelid (forfatter), Gro T. Rykkelid (forfatter), Gro Torvaldsen Rykkelid (illustratør), Gro T. Rykkelid (illustratør)
Forlag Proklamedia
Utgitt 21 august 2015
Lengde 229 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788271995140
Velkommen til å være gartner, til å videreutvikle din egen unike indre hjerte hage. Det er meningsfullt å skape noe vakkert, oppleve frø som spirer og blomster som dufter. Men det skjer ikke av seg selv. Det er mye arbeid og stadig nye utfordringer: Ugress i mange varianter, ulike årstider og mennesker som tråkker over grensene. Underveis vil du lære en masse, ta i bruk nye redskaper og ta viktige valg. Da blir hjertehagen din et sted for trivsel og fellesskap, og et område du vil ønske å verne om. Anbefalinger: "I boken 'Gartner i eget liv' har Gro T. Rykkelid tatt et pedagogisk grep som rett og slett er mesterlig! Hun er kunstner av bakgrunn, og her formidler hun kunsten å leve på en måte som jeg ikke har lest av andre forfattere. Det menneskelige og det åndelige veves sammen til et bilde som vi kjenner oss igjen i. Denne boken bør bli en bestselger fordi den makter å presentere et helhetsperspektiv på livet, fullt av dynamisk visdom ..." Elin Linde Fagerbakke, Leder Kvinner i Nettverk og pastor i Salem Misjonsmenighet "Denne innhaldsrike og spennande boka inneheld kommunikasjon på det djupare planet - eit hjartespråk som eg trur vil røre ved mange! Boka til Gro utstråler visdom og hjartevarme, og gir kreativ hjelp til å stelle med vår hjartehage!" Asbjørn Simonnes, Dosent og dagleg leiar i Oase Om forfatteren: Gro Torvaldsen Rykkelid trives med jord under neglene og etter kunstutdannelsen har hun jobbet som illustratør og billedkunstner. Hun har utstillinger og underviser både i Norge og i utlandet. Gro har illustrert 21 barnebøker og skrevet fem hobbybøker. Hjertespråk består av over 100 temabaserte motiv. Det er et visuelt kommunikasjonsverktøy til alle som er «slitne av ord». Boken Gartner i eget liv har vokst frem i fra kurset ved navn Hjertehagen. Gro er sørlending og bor på Helgelandskysten sammen med mann, tre døtre og to hunder.