Ikigai - din vei til et langt og meningsfullt liv (ebok) av Héctor García
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Héctor García (forfatter), Francesc Miralles (forfatter)

Ikigai ebok

249,-
Den japanske øya Okinawa har verdens høyeste konsentrasjon av 100-åringer. Hva skyldes dette? Denne bokens forfattere dro til Okinawa for å finne årsaken. De intervjuet verdens eldste mennesker som fortsatt lever et aktivt og lykkelig liv og registrerte hvordan det japanske øyfolket lever, hva de spiser, hvordan de beveger seg, hvordan de jobber og deres sosiale omgang. Forfatterne fant ut at det er noe mer enn de ytre faktorene som gjør at folk lever så lenge nettopp her. Nøkkelen ligger i in…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel din vei til et langt og meningsfullt liv
Forfattere Héctor García (forfatter), Francesc Miralles (forfatter), Marit Kleveland Ardila (oversetter), Marisa Martínez (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 november 2018
Lengde 185 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202551285
Den japanske øya Okinawa har verdens høyeste konsentrasjon av 100-åringer. Hva skyldes dette? Denne bokens forfattere dro til Okinawa for å finne årsaken. De intervjuet verdens eldste mennesker som fortsatt lever et aktivt og lykkelig liv og registrerte hvordan det japanske øyfolket lever, hva de spiser, hvordan de beveger seg, hvordan de jobber og deres sosiale omgang. Forfatterne fant ut at det er noe mer enn de ytre faktorene som gjør at folk lever så lenge nettopp her. Nøkkelen ligger i innstillingen til livet: Øybefolkningen lever etter ikigai, gleden over alltid å være opptatt av noe, og å ha en mening med livet. I denne boken skildrer forfatterne det de fant ut og gir leseren verktøy til å finne sin egen ikigai, sin egen mening med livet, slik hundreåringene på Okinawa gjør det. Oversatt av Marit Kleveland Ardila.