Langt fra stammen - foreldre, barn og jakten på identitet (ebok) av Andrew Solomon
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andrew Solomon (forfatter)

Langt fra stammen ebok

179,-
For å utforske vår motsetningsfylte forståelse av arv, oppvekst og identitet bestemte Andrew Solomon seg for å begynne med de barna som virkelig er forskjellige. Over en periode på ti år dybdeintervjuet han over tre hundre familier som alle på helt konkret vis har måttet konfrontere forskjellighet: familier med barn som har Downs, er døve eller er autister, familier med vidunderbarn, barn som er unnfanget i voldtekt eller barn som har blitt kriminelle. Resultatet er en enestående åpen og lydhør…
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel foreldre, barn og jakten på identitet
Forfattere Andrew Solomon (forfatter), Hege Mehren (oversetter), Lene Stokseth (oversetter), Merete Nilssen (oversetter)
Forlag Press
Utgitt 15 november 2013
Lengde 990 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788275477222
For å utforske vår motsetningsfylte forståelse av arv, oppvekst og identitet bestemte Andrew Solomon seg for å begynne med de barna som virkelig er forskjellige. Over en periode på ti år dybdeintervjuet han over tre hundre familier som alle på helt konkret vis har måttet konfrontere forskjellighet: familier med barn som har Downs, er døve eller er autister, familier med vidunderbarn, barn som er unnfanget i voldtekt eller barn som har blitt kriminelle. Resultatet er en enestående åpen og lydhør bok om hva det vil si å være en familie, bygget på erfaringene til dem som ikke bare har måttet lære seg å leve med annerledeshet, men som ofte også har funnet ny og paradoksal mening i å gjøre det. For kanskje er forskjellene det eneste vi egentlig har til felles? Langt fra stammen er et overdådig mesterverk av en bok: en klok og inngående refleksjon over forskjellighet og forsoning, en personlig utforsking av oppvekst og foreldreskap, et rørende og fascinerende storverk om et emne som angår absolutt alle, skrevet av en av vår tids fremste sakprosaforfattere.