Legg til i ønskeliste
Mat mot kreft ebok
199,-
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere.
Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter.
Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdi…
Ebok
199,-
Undertittel
de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom
Forlag
Kagge
Utgitt
15 mars 2019
Lengde
206 sider
Sjanger
Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788248923657
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere.
Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter.
Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.