Motstandsdyktig - Om å snu motgang til motivasjon og mestring (ebok) av Torstein Sanda
Legg til i ønskeliste
Torstein Sanda (forfatter)

Motstandsdyktig ebok

149,-
(2)
Torstein Sanda Vonde ting skjer, og man møter nærmest uunngåelig på utfordring av ulik karakter i løpet av livet. Hva kan man så gjøre selv for å holde seg motivert og fokusert ved møter med slik motgang? Hvilke krefter bidrar positivt, og hvilke tankesett eller fremgangsmåter har andre mennesker benyttet seg av, og opp igjennom historien? Denne boken ble i utgangspunktet til som et personlig prosjekt for å takle senskader etter en kreftsykdom som forfatteren opplevde i ung alder. Bokens grun…
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Om å snu motgang til motivasjon og mestring
Forfattere Torstein Sanda (forfatter)
Forlag eboknorden as
Lengde 70 sider
Sjanger Hobby og fritid, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283281910
Torstein Sanda Vonde ting skjer, og man møter nærmest uunngåelig på utfordring av ulik karakter i løpet av livet. Hva kan man så gjøre selv for å holde seg motivert og fokusert ved møter med slik motgang? Hvilke krefter bidrar positivt, og hvilke tankesett eller fremgangsmåter har andre mennesker benyttet seg av, og opp igjennom historien? Denne boken ble i utgangspunktet til som et personlig prosjekt for å takle senskader etter en kreftsykdom som forfatteren opplevde i ung alder. Bokens grunnmur er basert på erfaring fra en lang rehabiliteringsprosess etter hjernekreft. I boken trekkes det frem både forsknings– og erfaringsbasert kunnskap, når forfatteren forsøker å tegne et kart gjennom «ulendt terreng». Torstein Sanda (f. 09.09.1985) jobber til daglig som miljøterapeut. Han opplevde alvorlig sykdom i ung alder, men er i dag helt frisk.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Inspirerende lesning

Jeg synes dette var en veldig inspirerende bok! Det var sterkt å lese om hvilke utfordringer Sanda selv har gjennomgått, og han skriver om denne prosessen på en måte som gir håp og konkrete verktøy til hvordan en kan jobbe seg gjennom vanskelige situasjoner. Han fletter sine egne erfaringer sammen med solide psykologiske teorier på en veldig fin og lærerik måte. Jeg har sterk tro på at denne boken kan være til hjelp og inspirasjon for mange, det har den i hvert fall vært for meg. Jeg anbefaler derfor sterkt å lese denne boken!

En skikkelig god bok!

Boka Motstandsdyktig er en godt skrevet bok som tar opp vanskelige ting med et lettfattelig språk og gode referanser til utvalgt faglitteratur. Spesielt verdifullt for meg er forfatterens selvopplevde sykdomsforløp og hvordan han ærlig reflekterer over sykdomsforløpet. Det gjør det enkelt å forstå og å bli bedre på å «gå i motbakke».