Norske vinnerskaller - veien til mental styrke og gode prestasjoner (ebok) av Anne Marte Pensgaard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Marte Pensgaard (forfatter), Arne Jørstad Riise (forfatter), Bjørge Stensbøl (forfatter)

Norske vinnerskaller ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Hvordan tenkte Petter Northug i spurten på fem-mila i VM i Holmenkollen i 2011? Hva motiverte Liv Grete Skjelbreid Poirèe aller mest? Hva er Magnus Carlsens viktigste mentale styrke, og hvorfor har Cecilia Brækhus en mental sperre for å slå ut motstanderen på knock-out? Dette er noe av det vi får svar på i Norske vinnerskaller. For første gang forteller 30 av våre fremste toppidrettsutøvere om hvordan de har øvd opp mentale ferdigheter for å lykkes. De forteller om oppvekst, relasjoner og …
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel veien til mental styrke og gode prestasjoner
Forfattere Anne Marte Pensgaard (forfatter), Arne Jørstad Riise (forfatter), Bjørge Stensbøl (forfatter), Hans Kristian Riise (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 desember 2013
Lengde 570 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202438265
Hvordan tenkte Petter Northug i spurten på fem-mila i VM i Holmenkollen i 2011? Hva motiverte Liv Grete Skjelbreid Poirèe aller mest? Hva er Magnus Carlsens viktigste mentale styrke, og hvorfor har Cecilia Brækhus en mental sperre for å slå ut motstanderen på knock-out? Dette er noe av det vi får svar på i Norske vinnerskaller. For første gang forteller 30 av våre fremste toppidrettsutøvere om hvordan de har øvd opp mentale ferdigheter for å lykkes. De forteller om oppvekst, relasjoner og miljøer som har vært viktige for deres utvikling, og de deler tanker om selvtillit, motivasjon, stressmestring og god prestasjonskultur. De forteller hva som får dem til å reise seg etter et nederlag og om hva som gjør dem til vinnerskaller: utøvere som vipper marginene i sin retning gang på gang, fordi de er sterke mentalt og best når det gjelder. Vi har alle mye å lære av vinnerskallene, både for å prestere bedre selv og for å skape en prestasjonskultur der andre kan blomstre. Det finnes ikke snarveier, men i Norske vinnerskaller får vi vite hva som skal til for å bli en vinnerskalle og hvordan vi kan trene mentalt for å nå våre egne mål.