Omgitt av idioter - hvordan forstå dem det ikke går an å forstå (ebok) av Thomas Erikson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thomas Erikson (forfatter)

Omgitt av idioter ebok

249,-
(5)
Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt? Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke fo…
Ebok 249,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan forstå dem det ikke går an å forstå
Forfattere Thomas Erikson (forfatter), Gunnar Nyquist (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 27 februar 2018
Lengde 294 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205516212
Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt? Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke forsto de andre som var der? Er det deg eller de andre det er noe i veien med?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

fungerer ikke.

Synsing

Veldig interessant

1

Ren sprøyt som forfatteren har funnet på selv. Boken forsøker å motbevise dette ved å bringe frem anekdotiske beviser (en gang så sa en dame at jeg tok feil, men så skiftet hun mening, derfor har jeg alltid rett og det er bevis på at jeg snakker sant). Han lover pengene tilbake og det har jeg tenkt å benytte meg av.

Verdt å lese for alle. Et godt bidrag til bedre selvinnsikt og å forstå andres adferd.