Senk skuldrene! - gjør mindre for helsa og bli friskere (ebok) av Kaveh Rashidi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kaveh Rashidi (forfatter)

Senk skuldrene! ebok

299,-
Et sunt liv er enklere enn du tror!En stadig større del av livet vårt dreier seg om å forbedre helsa. Enten det gjelder kosthold, trening, behandlere vi burde gå til, eller tiltak for å styrke psyken. Men kan du noensinne bli fornøyd hvis det alltid er noe du bør endre på? Kaveh Rashidi mener oppmerksomheten på alt som må forbedres, paradoksalt nok går ut over helsa vår. Vi mister oversikten over hva som er viktigst, blir stresset og til syvende og sist sykere.I denne boka bruker han sine …
Ebok 299,- Lydbok 159,-

Andre har også kjøpt

Undertittel gjør mindre for helsa og bli friskere
Forfattere Kaveh Rashidi (forfatter)
Utgitt 1 januar 2024
Lengde 254 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241962110
Et sunt liv er enklere enn du tror!
En stadig større del av livet vårt dreier seg om å forbedre helsa. Enten det gjelder kosthold, trening, behandlere vi burde gå til, eller tiltak for å styrke psyken. Men kan du noensinne bli fornøyd hvis det alltid er noe du bør endre på? 
Kaveh Rashidi mener oppmerksomheten på alt som må forbedres, paradoksalt nok går ut over helsa vår. Vi mister oversikten over hva som er viktigst, blir stresset og til syvende og sist sykere.
I denne boka bruker han sine erfaringer som fastlege til å gi kloke og konstruktive, forskningsbaserte råd. Målet er å gi deg færre ting å tenke på, slik at du kan senke skuldrene og ta effektive valg for helsa.
Så kan du heller bruke tiden til faktisk å leve et godt liv.