Legg til i ønskeliste
Ultraprosessert ebok
299,-
TERNINGKAST 5 - Andreas Wiese, Dagbladet.
«Etter denne boken blir maten aldri den samme. På en måte som er bra for deg.»
-Marit Kolby
Veldig mye av maten vi spiser består av ingredienser som er industrielt fremstilt. Både maten og markedsføringen gjør oss avhengige, og får oss til å spise for mye. Hva er egentlig denne maten? Vet du hva den gjør med helsen din?
Overvekt eller diabetes 2 er ikke din skyld. Bestselgeren Ultraprosessert er en sjokkerende beretning om en kynisk industri som ødel…
Ebok
299,-
Lydbok
349,-
Undertittel
hvorfor spiser vi greier som ikke er mat … og hvorfor klarer vi ikke å stoppe?
Forlag
Kagge
Utgitt
3 januar 2024
Lengde
406 sider
Sjanger
Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Helse og livsstil, Mat og drikke
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788248935889
TERNINGKAST 5 - Andreas Wiese, Dagbladet.
«Etter denne boken blir maten aldri den samme. På en måte som er bra for deg.»
-Marit Kolby
Veldig mye av maten vi spiser består av ingredienser som er industrielt fremstilt. Både maten og markedsføringen gjør oss avhengige, og får oss til å spise for mye. Hva er egentlig denne maten? Vet du hva den gjør med helsen din?
Overvekt eller diabetes 2 er ikke din skyld. Bestselgeren Ultraprosessert er en sjokkerende beretning om en kynisk industri som ødelegger liv og helse over hele kloden. Lege og forsker Chris van Tulleken forteller hva som skjer når han bare spiser ultraprosessert mat, såkalt UPF. Han skiver personlig og engasjerende om hva forskerne har funnet ut: UPF lurer hjernen og kroppen vår, slik at vi får lyst på mer. Men den tilfører ikke kroppen den næringen den egentlig trenger. Dermed blir UPF den fremste årsaken til en rekke livsstilssykdommer og tidlig død.