Den lille historien om Mr. Gatsby & Mr. Calleklev (ebok) av Morten Meyer
Legg til i ønskeliste
Morten Meyer (forfatter)

Den lille historien om Mr. Gatsby & Mr. Calleklev ebok

149,-
(1)
I boken eksperimenteres det med kombinasjonen fiksjon, dokumentarroman & en tolkning av den amerikanske klassikeren «The Great Gatsby» av F. Scott Fitzgerald, publisert i 1925 av Charles Scribner's Sons. «Den lille historien om Mr. Gatsby & Mr. Calleklev» er en sammenligning av livene til den styrtrike Jay Gatsby og den dyktige håndverksmesteren Eiolf Calleklev, ment for å trigge leserens refleksjoner. Deres respektive livsreiser sammenlignes både med hensyn til tilværelsens letthet, kvinnene i…
Ebok 149,- Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Morten Meyer (forfatter)
Lengde 46 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN
I boken eksperimenteres det med kombinasjonen fiksjon, dokumentarroman & en tolkning av den amerikanske klassikeren «The Great Gatsby» av F. Scott Fitzgerald, publisert i 1925 av Charles Scribner's Sons. «Den lille historien om Mr. Gatsby & Mr. Calleklev» er en sammenligning av livene til den styrtrike Jay Gatsby og den dyktige håndverksmesteren Eiolf Calleklev, ment for å trigge leserens refleksjoner. Deres respektive livsreiser sammenlignes både med hensyn til tilværelsens letthet, kvinnene i deres liv og reisens mer tyngre og mørke tilstander.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Av forfatter Aage G. Sivertsen

Leseopplevelse! En kort fortelling om to personligheter som har ulik bakgrunn. Den ene styrtrik. Den andre skomaker. Storyen handler om deres erobring av hver sin drømmedame. Og tragediene som følger. Nydelig skrevet, Morten Meyer. Forfatter Aage G. Sivertsen.