En sjøreise i nord - en fortelling om hav og himmel, folk og fisk - og en gråsprengt skipper under midnattssolen (ebok) av Ragnar Kvam
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ragnar Kvam (forfatter)

En sjøreise i nord ebok

169,- Veil. pris: 299,-Spar: 130,-
Bli med på en reise langs vår nordnorske kyst! Ragnar Kvam jr. har fartet verden rundt i seilbåt og skrevet en rekke bøker fra seilasene sine. Etter å ha reist verden rundt under seil, slo det ham plutselig at det landet han hadde sett minst av fra et båtdekk, var sitt eget. Og da særlig den nordlige delen., eller Nordlandene, som kansellistene i København på 1600-tallet kalte det som i dag er Nordland, Troms og deler av Finnmark. Det var …
Ebok 169,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en fortelling om hav og himmel, folk og fisk - og en gråsprengt skipper under midnattssolen
Forfattere Ragnar Kvam (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 7 oktober 2023
Lengde 280 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie, Hobby og fritid, Reise
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205573048

Bli med på en reise langs vår nordnorske kyst!

Ragnar Kvam jr. har fartet verden rundt i seilbåt og skrevet en rekke bøker fra seilasene sine. Etter å ha reist verden rundt under seil, slo det ham plutselig at det landet han hadde sett minst av fra et båtdekk, var sitt eget. Og da særlig den nordlige delen., eller Nordlandene, som kansellistene i København på 1600-tallet kalte det som i dag er Nordland, Troms og deler av Finnmark.

Det var mot slutten av dette århundret Petter Dass skrev sitt navngjetne dikt «Nordlands Trompet», en tittel som signaliserer noe av det Ragnar Kvam jr. har hatt i tankene når han har skrevet sin nye bok: en hyllest til landsdelen, naturen, historien, seilingen og ikke minst menneskene som har slitt i fjæresteinene og på havet her oppe siden handelsmannen Ottar på 800-tallet satte Norvegr på kartet.

En sjøreise i nord er en reiseskildring, men også en reise i norsk og nordnorsk historie og kultur. Og ikke minst er det en bok om forfatterens møter med menneskene som bor langs vår langstrakte kyststripe.