Groruddalen - en reiseskildring (ebok) av Øyvind Holen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Øyvind Holen (forfatter)

Groruddalen ebok

249,-
(1)
Lærer du Oslo å kjenne gjennom avisoverskriftene, vekker Groruddalen assosiasjoner til gettodannelser, sosial nød og kriminalitet. Journalist og forfatter Øyvind Holen er lei svartmalingen av sin barndoms grågrønne dal, og tar leserne med på en kulturhistorisk reise på t-banen - til eksotiske plasser som travbanen på Bjerke, jazzklubben på Høybråten og Stokken på Stovner, til kinarestauranter, fritidsklubber, kjøpesentre, cricketbaner, villastrøk og herregårder. Groruddalen ble kåret i VG til …
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en reiseskildring
Forfattere Øyvind Holen (forfatter)
Forlag Cappelen
Utgitt 25 februar 2014
Lengde 307 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202448141
Lærer du Oslo å kjenne gjennom avisoverskriftene, vekker Groruddalen assosiasjoner til gettodannelser, sosial nød og kriminalitet. Journalist og forfatter Øyvind Holen er lei svartmalingen av sin barndoms grågrønne dal, og tar leserne med på en kulturhistorisk reise på t-banen - til eksotiske plasser som travbanen på Bjerke, jazzklubben på Høybråten og Stokken på Stovner, til kinarestauranter, fritidsklubber, kjøpesentre, cricketbaner, villastrøk og herregårder. Groruddalen ble kåret i VG til en av 2005s fem beste bøker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fin reiseskildring i hjemlige trakter

Er født, oppvokst og bodd i Groruddalen så å si hele livet, samt jobbet og jobber der. Så her var det mye interessant lesing. Et par faktafeil var det, men det betyr lite for den jevne leser. Anefales for alle Oslo-folk som ikke er så godt kjent i dalen.