Polen - aske og diamanter (ebok) av Ingrid Brekke
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ingrid Brekke (forfatter)

Polen ebok

169,-
(2)
Polen er et av Norges nærmeste naboland, en kulturnasjon med voksende økonomi og av vesentlig betydning for Europas utvikling. Polakker er også Norges største innvandrergruppe. Boka gir innblikk i det polske samfunnet. Gjennom møter med mennesker forstår vi mer av dagens politiske situasjon. Boken ser bakover i historien og utover landets grenser. Her skildrer Brekke et land som er viktigere enn vi tror. Ingrid brekke (f. 1969) er journalist og forfatter med lang fartstid i Aftenposten og fle…
Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Undertittel aske og diamanter
Forfattere Ingrid Brekke (forfatter)
Utgitt 18 september 2019
Lengde 324 sider
Sjanger Historie, Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282821797
Polen er et av Norges nærmeste naboland, en kulturnasjon med voksende økonomi og av vesentlig betydning for Europas utvikling. Polakker er også Norges største innvandrergruppe. Boka gir innblikk i det polske samfunnet. Gjennom møter med mennesker forstår vi mer av dagens politiske situasjon. Boken ser bakover i historien og utover landets grenser. Her skildrer Brekke et land som er viktigere enn vi tror. Ingrid brekke (f. 1969) er journalist og forfatter med lang fartstid i Aftenposten og flere bøker bak seg.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dette vil bli den beste sakprosaen jeg har lest i år!

Ingrid Brekke har skrevet en god og en nyansert bok om Polen. Polen er et land som er likt og også veldig forskjellig fra Norge. Jeg anbefaler alle å lese denne, den er både fengende og utrolig lærerik.