Rapport fra "nr. 24" (ebok) av Gunnar Sønsteby
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gunnar Sønsteby (forfatter)

Rapport fra "nr. 24" (Rapport fra nr 24) ebok

249,-
Rapport fra nr. 24 er Gunnar «Kjakan» Sønstebys dramatiske beretning om frihetskampen han førte i det okkuperte Norge. Her forteller han selv om veien fra inntreden i motstandskampen via det omfattende arbeidet for britisk spesialtjeneste, til de spektakulære aksjonene Oslogjengen utførte. Med iskaldt mot og med Gestapo tett i hælene ledet han det illegale aksjons- og sabotasjearbeidet. For innsatsen er Sønsteby tildelt krigskorset med tre sverd, noe som gjør ham til Norges høyest dekorert…
Ebok 249,- Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Gunnar Sønsteby (forfatter), Jens Stoltenberg (annet), Jens Chr. Hauge (annet)
Utgitt 10 januar 2024
Lengde 311 sider
Sjanger Historie, Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241962530
Rapport fra nr. 24 er Gunnar «Kjakan» Sønstebys dramatiske beretning om frihetskampen han førte i det okkuperte Norge. Her forteller han selv om veien fra inntreden i motstandskampen via det omfattende arbeidet for britisk spesialtjeneste, til de spektakulære aksjonene Oslogjengen utførte. Med iskaldt mot og med Gestapo tett i hælene ledet han det illegale aksjons- og sabotasjearbeidet. For innsatsen er Sønsteby tildelt krigskorset med tre sverd, noe som gjør ham til Norges høyest dekorerte borger.
Sønstebys bok er en av krigslitteraturens største klassikere i Norge. Den minner oss på at frihet aldri kan tas for gitt. Til denne utgaven har Jens Stoltenberg skrevet et engasjert forord.