Arven (ebok) av Eric Lustbader
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (forfatter)

Arven (Jason Bourne) ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Ingen annen hovedperson i Robert Ludlums fantastiske forfatterskap har fått mer oppmerksomhet enn Jason Bourne. Han har vært sentral i tre av Ludlums bestselgerromaner, og de er fortsatt blant hans mest populære bøker. Nå har for første gang en annen forfatter fått i opdrag å bringe Jason Bourne tilbake til livet. Bourne var opprinnelig en identitet oppdiktet av CIA-agenten David Webb i forbindelse med en hemmelig operasjon, og Webb fikk raskt rykte som den dyktigste leiemorderen noensinne. F…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (forfatter), Robert Ludlum (annet), Roar Sørensen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 mars 2011
Lengde 479 sider
Sjanger Krim
Serie Jason Bourne
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202357306
Ingen annen hovedperson i Robert Ludlums fantastiske forfatterskap har fått mer oppmerksomhet enn Jason Bourne. Han har vært sentral i tre av Ludlums bestselgerromaner, og de er fortsatt blant hans mest populære bøker. Nå har for første gang en annen forfatter fått i opdrag å bringe Jason Bourne tilbake til livet. Bourne var opprinnelig en identitet oppdiktet av CIA-agenten David Webb i forbindelse med en hemmelig operasjon, og Webb fikk raskt rykte som den dyktigste leiemorderen noensinne. Flere år har gått, og Webb jobber ikke lenger som CIA-agent, han er professor i østenstudier ved universitetet i Georgetown. Han lever et rolig liv med kone og barn, langt fra farene han omga seg med tidligere. Helt til den dagen han blir forsøkt myrdet. Nå må Webb kjempe for livet mot en ukjent morder, og han må kjempe mot et CIA som tror han har tatt opp sitt gamle yrke. Jason Bourne-identiteten må igjen ta kontrollen. Han må bruke alle sine evner for å holde seg i live samtidig som han slåss mot en besluttsom motstander, hele verdens agentnettverk og en tredje rival som han ikke vet hvem er. Han må på sitt vante vis manipulere hendelser og mennesker i et farligere spill enn noen kan forestille seg.