Blå storm - thriller (ebok) av Ørjan Karlsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
229,-
(3)
TERNINGKAST 5 – Finn Stenset, Tønsberg blad. «Denne boken er vanskelig å legge fra seg.» Tarjei Gilje, Dagen Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, sendes ut på et umulig oppdrag. De må ta seg usett inn i den russiske enklaven Kaliningrad for å frigjøre informanten sin, som har advart om russisk anslag på norsk jord, og nå er pågrepet av den russiske militæretterretningen. Samtidig pågår forberedelsene til NATO-toppmøtet i Oslo for fullt. Det begynner å haste, og for Ida virke…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel thriller
Forfattere Ørjan Karlsson (forfatter), Ørjan N. Karlsson (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 mai 2020
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205534230
TERNINGKAST 5 – Finn Stenset, Tønsberg blad. «Denne boken er vanskelig å legge fra seg.» Tarjei Gilje, Dagen

Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, sendes ut på et umulig oppdrag. De må ta seg usett inn i den russiske enklaven Kaliningrad for å frigjøre informanten sin, som har advart om russisk anslag på norsk jord, og nå er pågrepet av den russiske militæretterretningen. Samtidig pågår forberedelsene til NATO-toppmøtet i Oslo for fullt. Det begynner å haste, og for Ida virker det som om russerne hele tiden forutser nordmennenes neste trekk. Er det en sammenheng hun ikke ser?
Hva om hun og Gruppe Alpha bare er en brikke i et velregissert, russisk spill?

I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm er det mer alvorlige farer det må demmes opp for.

Forrykende spennende hele veien i en dypt realistisk thriller.

Om romanen:

terning5

«Blå storm er naturligvis en fiksjonsroman, men en forfatter med en bakgrunn som Ørjan N. Karlsson sitter nok med solid kompetanse om og innsikt i både etterretning, militærstrategisk tenking og forhold mellom stormaktene der Norge utgjør en strategisk part. Vår nærhet til Russland har vært og er stadig en geopolitisk utfordring som blant annet gir rik grobunn for litterær utforskning, slik denne forfatteren med hell gjør.»
Finn Stenset, Tønsberg blad

«Og Karlsson har åpenbart gjort et grundig forarbeid som gir romanen tyngde utover det at den leverer spenning til leseren. Det er ikke vanskelig å forestille seg at både forsvarspolitikere, embetsverk og etterretningsfolk vil glede seg over at denne boken bidrar til å holde viktige debatter levende. Det bør også flere glede seg over.»
Tarjei Gilje, Dagen

«... Blå storm, et effektivt og godt valg som årets strandlektyre.»
Sindre Hovdenakk, VG

«Voldsom thriller - Ørjan Karlssons internasjonale thriller henter stoff fra en spektakulær hendelse fra norsk virkelighet.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Den russiske bjørnen gjør mer enn å brumme i Ørjan N. Karlssons fartsfylte thriller. Det blåser virkelig opp fra øst når Oslo skal arrangere et NATO-toppmøte.»
Monika N. Yndestad, Forsvarets forum

 

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering