Det siste barnet (ebok) av John Hart
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Hart (forfatter)

Det siste barnet (Johnny Merrimon #1) ebok

249,-
(3)
13 år gamle Johnny Merrimon hadde et perfekt liv: et godt hjem, kjærlige foreldre og tvillingsøsteren Alyssa som han var sterkt knyttet til. Han visste ingenting om tap og svik - før Alyssa forsvant inn i en fremmed bil. Nå, et år senere, er Johnny forlatt av alle han var blitt opplært til å stole på: Faren dro sin vei da datteren ble borte, og moren har forskanset seg i en tåkeverden av alkohol og dop. Bare Johnny tror at Alyssa fremdeles er i live, og han bestemmer seg for å finne henne. Men …
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Hart (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 30 mars 2011
Lengde 393 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281691285
13 år gamle Johnny Merrimon hadde et perfekt liv: et godt hjem, kjærlige foreldre og tvillingsøsteren Alyssa som han var sterkt knyttet til. Han visste ingenting om tap og svik - før Alyssa forsvant inn i en fremmed bil. Nå, et år senere, er Johnny forlatt av alle han var blitt opplært til å stole på: Faren dro sin vei da datteren ble borte, og moren har forskanset seg i en tåkeverden av alkohol og dop. Bare Johnny tror at Alyssa fremdeles er i live, og han bestemmer seg for å finne henne. Men så forsvinner enda en liten jente, og Johnny må oppsøke miljøer og mennesker som ingen barn burde bli kjent med. "Det siste barnet" er like spennende som den er gripende, like velskrevet som den er rystende.

«Prisbelønte John Hart slår pusten ut av leseren med denne boken (...) skriver drivende om pedofili, barnedrap, forræderi og fornedrelse. Et levende språk og annerledes persongalleri bringer leseren rett inn i fortvilelsen.»

«Utmerket, kriminelt håndverk (med) en vanntett intrige, vedkommende personer og en handling som tidvis er ekte rørende. I tillegg til å være velskrevet.»

«En bok du ikke kan legge fra deg (...) Som leser graver du deg ned i de 400 sidene og blir der.»

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig bra bok 👍 og atter en nydelig opplevelse fra min favoritt oppleser Haakon Strøm 👍👍👍❤️

veldig bra bok, spennende