Drømmer av bronse (ebok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste
Camilla Läckberg (forfatter)

Drømmer av bronse (Faye #3) ebok

299,- Kommer: 9 september 2024
Engasjerende hevnroman med sterk kvinne som hovedperson! Et hevndrama om svik, oppreisning og søsterskap. Fayes eksmann er død, men hun blir fortsatt truet av faren, som har rømt fra fengselet. Han som burde vært hennes trygge havn, er hennes største skrekk. Det er ikke bare Faye selv som er i fare, hun må også beskytte sine nærmeste og firmaet sitt, Revenge. Faye samler nettverket sitt av kvinner, og den eneste mannen hun stoler på, i planleggingen av den ultimate hevn. Men hvordan kan …
Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Veronica Garten (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 september 2024
Sjanger Krim
Serie Faye
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205602090
Engasjerende hevnroman med sterk kvinne som hovedperson! Et hevndrama om svik, oppreisning og søsterskap. Fayes eksmann er død, men hun blir fortsatt truet av faren, som har rømt fra fengselet. Han som burde vært hennes trygge havn, er hennes største skrekk. Det er ikke bare Faye selv som er i fare, hun må også beskytte sine nærmeste og firmaet sitt, Revenge. Faye samler nettverket sitt av kvinner, og den eneste mannen hun stoler på, i planleggingen av den ultimate hevn. Men hvordan kan hun lykkes når faren er en del av et større kriminelt nettverk? Drømmer av bronse er den tredje boken i spenningsserien om Faye. De to første er Gullburet og Vinger av sølv.

Engasjerende hevnroman med sterk kvinne som hovedperson. 

Et hevndrama om svik, oppreisning og søsterskap. Fayes eksmann er død, men hun blir fortsatt truet av faren, som har rømt fra fengselet. Han som burde vært hennes trygge havn, er hennes største skrekk. Det er ikke bare Faye selv som er i fare, hun må også beskytte sine nærmeste og firmaet sitt, Revenge. 

Faye samler nettverket sitt av kvinner, og den eneste mannen hun stoler på, i planleggingen av den ultimate hevn. Men hvordan kan hun lykkes når faren er en del av et større kriminelt nettverk? 

Drømmer av bronse er den tredje boken i spenningsserien om Faye. De to første er Gullburet og Vinger av sølv