Erobreren (ebok) av Buthler & Öhrlund
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Buthler & Öhrlund (forfatter), Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter)

Erobreren (Christopher Silfverbielke #5) ebok

229,-
Psykopaten og seriemorderen Christopher Silfverbielke har med skremmende midler klart å bli satt fri fra den lukkede psykiatriske anstalten han ble dømt til å sone i. Nå er han tilbake med djevelske planer i bakhånden. På TV smiler han til det svenske folket og sier: Takk og unnskyld! Et nytt mareritt kan begynne. Kjekk og sjarmerende, rik og verdensvant - men samtidig hensynsløs, følelseskald, sexfiksert og brutal. Med Christopher Silfverbielke har Buthler og Öhrlund skapt en unik karakter o…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Buthler & Öhrlund (forfatter), Dan Buthler (forfatter), Tor Erik Solberg (oversetter), Dag Öhrlund (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 november 2018
Lengde 431 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202599560
Psykopaten og seriemorderen Christopher Silfverbielke har med skremmende midler klart å bli satt fri fra den lukkede psykiatriske anstalten han ble dømt til å sone i. Nå er han tilbake med djevelske planer i bakhånden. På TV smiler han til det svenske folket og sier: Takk og unnskyld! Et nytt mareritt kan begynne. Kjekk og sjarmerende, rik og verdensvant - men samtidig hensynsløs, følelseskald, sexfiksert og brutal. Med Christopher Silfverbielke har Buthler og Öhrlund skapt en unik karakter og som ingen kan unngå å bli berørt av.