Feil sted, feil tid (ebok) av Gillian McAllister
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gillian McAllister (forfatter)

Feil sted, feil tid ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(2)
Sent i oktober. Etter midnatt. Du venter på din atten år gamle sønn. Han er for sent hjemme. Mens du ser etter ham gjennom vinduet, dukker han opp, og du ser at han ikke er alene. Han går mot en mann, og han er bevæpnet. Du kan ikke tro det du nå ser ham gjøre: din morsomme, glade tenåringssønn, han dreper en fremmed, på gata rett utenfor huset ditt. Du vet ikke hvem. Du vet ikke hvorfor. Du vet bare at sønnen din nå er i varetekt, og at hans fremtid er knust. Den natten sovner du fortvilet.…
Ebok 262,- Lydbok 297,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Gillian McAllister (forfatter), Line Gustad Fitzgerald (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 26 januar 2023
Lengde 373 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248932178
Sent i oktober. Etter midnatt. Du venter på din atten år gamle sønn. Han er for sent hjemme. Mens du ser etter ham gjennom vinduet, dukker han opp, og du ser at han ikke er alene. Han går mot en mann, og han er bevæpnet. Du kan ikke tro det du nå ser ham gjøre: din morsomme, glade tenåringssønn, han dreper en fremmed, på gata rett utenfor huset ditt. Du vet ikke hvem. Du vet ikke hvorfor. Du vet bare at sønnen din nå er i varetekt, og at hans fremtid er knust. Den natten sovner du fortvilet. Alt er tapt. Helt til du våkner. Og det er i går. Og så våkner du igjen. Og det er i forgårs. Hver morgen våkner du en dag tidligere, en annen dag før drapet. Med en ny sjanse til å stoppe det. Et sted i fortiden ligger det et svar. På hva som utløste denne forbrytelsen. Du har ikke annet valg enn å finne det.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk bra bok

Nydelig språk, spennende historie, fortalt på en annerledes måte. Virkelig vanskelig å legge fra seg. Hennes bok 'That night' er også veldig god.