Helbrederen (ebok) av Antti Tuomainen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Antti Tuomainen (forfatter)

Helbrederen ebok

249,-
Verden sliter med dramatiske klimaforandringer. Havnivået har steget, store kystområder er oversvømt, forlatte kjøretøy brenner i gatene og myndighetene advarer mot spredning av pest. Millioner av mennesker er på flukt, og i Europa rømmer mange mot det høye nord, hvor forholdene ennå er levelige. I Finland er Helsinki er blitt en lovløs by hvor bortføringer og drap er hverdagskost. Poeten Tapani leter fortvilet etter sin forsvunne kone, journalisten Johanna. Hun skrev på en historie om en serie…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Antti Tuomainen (forfatter), Merethe Eidstø Kristiansen (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 7 februar 2013
Lengde 188 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281692480
Verden sliter med dramatiske klimaforandringer. Havnivået har steget, store kystområder er oversvømt, forlatte kjøretøy brenner i gatene og myndighetene advarer mot spredning av pest. Millioner av mennesker er på flukt, og i Europa rømmer mange mot det høye nord, hvor forholdene ennå er levelige. I Finland er Helsinki er blitt en lovløs by hvor bortføringer og drap er hverdagskost. Poeten Tapani leter fortvilet etter sin forsvunne kone, journalisten Johanna. Hun skrev på en historie om en seriemorder som kaller seg Helbrederen da hun forsvant. Han dreper kjente forretningsmenn og deres familier, siden han holder dem ansvarlig for klimakrisen. Men så viser det seg at hemmeligheter i Johannas fortid knytter henne til seriemorderen hun etterforsker ... En intens og velskrevet thriller om overlevelse, lojalitet og besluttsomhet mot et bakteppe av global undergangsstemning. Kåret til Finlands beste kriminalroman i 2011.

«Grøssende god ... intens og særegen thriller om et samfunn i fullstendig forfall.»

«En bok det er verdt å lese, også for deg som ikke foretrekker krim. (...) Mellom linjene ligger det en urolighet og ullen stemning, samtidig som historien er troverdig. (...) Språket er til tider så godt at jeg gjerne leser sider om igjen bare for å få med meg alle nyansene og kjenne på følelsene som ligger bak. (...) En annerledes historie skrevet med et raskt og godt språk som virkelig får deg til å tenke.»