Inn i det mørkeste hjørne - en roman (ebok) av Elizabeth Haynes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Elizabeth Haynes (forfatter)

Inn i det mørkeste hjørne ebok

129,-
(6)
Kåret til "Årets beste bok" av Amazon i 2011. Catherine har nytt singellivets gleder lenge nok til å sette pris på en god fangst når hun ser den. Flotte, karismatiske og morsomme Lee virker nesten for perfekt til å være sann. Men han viser seg etter hvert å ha mørkere sider og hans uberegnelige, kontrollerende og av og til skremmende oppførsel fører til at Catherine isoleres stadig mer. Drevet til fortvilelse planlegger hun omhyggelig sin flukt. Fire år senere har Catherine begynt å overvinne s…
Ebok 129,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en roman
Forfattere Elizabeth Haynes (forfatter), Ragnar Aschim (oversetter), Morten Ole Mørch (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 26 september 2012
Lengde 477 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788290583328
Kåret til "Årets beste bok" av Amazon i 2011. Catherine har nytt singellivets gleder lenge nok til å sette pris på en god fangst når hun ser den. Flotte, karismatiske og morsomme Lee virker nesten for perfekt til å være sann. Men han viser seg etter hvert å ha mørkere sider og hans uberegnelige, kontrollerende og av og til skremmende oppførsel fører til at Catherine isoleres stadig mer. Drevet til fortvilelse planlegger hun omhyggelig sin flukt. Fire år senere har Catherine begynt å overvinne sin engstelse og våger å tro hun kanskje er trygg. Inntil en telefonoppringning endrer alt. "Overgi deg til denne besettende thrilleren!" - Forfatter Karin Slaughter "Råspennende!" - Siv-Lene Bjørkly Jakobsen, BOKLAGERET. Med denne debutromanen vant Elizabeth Haynes blant Amazons Rising Stars. Hun arbeider også som etterretningsanalytiker i politiet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Utrolig kjedelig, første gang på årevis jeg ikke gadd lese hele boken!

Pageturner!

Synes denne boka var bra, klarte ikke å legge den fra meg! Beskriver godt et dysfunksjonelt forhold til en sosiopat og ettervirkningene av det - frykt, OCD, PTSD osv. Det skal sies at e-boka inneholder endel skrivefeil og er til tider ikke så bra oversatt, litt irriterende for oss som får spasmer av det :) Anbefales!