Jason Bourne forrådt (ebok) av Eric Lustbader
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (forfatter)

Jason Bourne forrådt (Jason Bourne forrådt) ebok

249,-
(1)
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han …
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (annet), Robert Ludlum (forfatter), Roar Sørensen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 mars 2011
Lengde 448 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202357399
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han samler bevis, samtidig som han må være ett steg foran terroristene som er fast bestemt på ødelegge USA.