Kald angst (ebok) av Mads Peder Nordbo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Mads Peder Nordbo (forfatter)

Kald angst (Matthew Cave #2) ebok

259,-
(1)
Iskald thriller om hemmelige eksperimenter på Grønland Tupaarnaq har reist tilbake til Nuuk for å hjelpe sin eneste venn, Matthew Cave, med å finne sin halvsøster. Hun og tre venner fra Danmark forsvant i løpet av en helgetur til den avsidesliggende og forlatte by Færingehavn. Funn av blodspor i de forlatte husene vekker mistanker om at en forbrytelse har funnet sted. En mistanke som blir bekreftet da halvsøsteren plutselig ringer hjem til sin mor, med en stemme fylt av angst og redsel. En kamp…
Ebok 259,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mads Peder Nordbo (forfatter), Erik Krogstad (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 14 februar 2019
Lengde 351 sider
Sjanger Krim
Serie Matthew Cave
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205516373
Iskald thriller om hemmelige eksperimenter på Grønland

Tupaarnaq har reist tilbake til Nuuk for å hjelpe sin eneste venn, Matthew Cave, med å finne sin halvsøster. Hun og tre venner fra Danmark forsvant i løpet av en helgetur til den avsidesliggende og forlatte by Færingehavn. Funn av blodspor i de forlatte husene vekker mistanker om at en forbrytelse har funnet sted. En mistanke som blir bekreftet da halvsøsteren plutselig ringer hjem til sin mor, med en stemme fylt av angst og redsel. En kamp mot klokken begynner. 

Matthews far, Tom, var som ung soldat på Thulebasen med på et eksperiment som endte fatalt. Tom ble mistenkt for dobbeltdrap, ble tvunget til å flykte og leve i skjul. 

I forbindelse med de fire ungdommenes forsvinning, vekkes den gamle Thule-saken til live, og det går opp for Matthew at han selv er en brikke i et spill som handler om liv og død, penger og makt. Han merker et stadig større press fra både Grønlands politi og det amerikanske militæret, som alle vil ha fatt i faren hans. 

Kald angst er en frittstående oppfølger til Jenta uten hud.

«Kald angst er en like besettende roman som Jenta uten hud.» Artemisias Verden, bokblogg

«En heseblesende, dramatisk og medrivende fortelling.» ?????????? Politiken