Kastanjemannen (ebok) av Søren Sveistrup
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Søren Sveistrup (forfatter)

Kastanjemannen ebok

79,- Veil. pris: 199,-Spar: 120,-
TERNINGKAST 5 - Elin Brend Bjørhei, VG. Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman. I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann.Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europols ho…
Ebok 79,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Søren Sveistrup (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 oktober 2018
Lengde 507 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205520387
TERNINGKAST 5 - Elin Brend Bjørhei, VG. Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman.

I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann.

Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart oppdager de at den lille kastanjemannen har et fingeravtrykk fra en jente, som politiet tror er blitt drept. Sosialminister Rosa Hartungs datter, som forsvant ett år tidligere. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart.

Kort tid etter blir enda en kvinne funnet drept. På stedet finner politiet en ny kastanjemann, som også har fingeravtrykk fra den savnede jenta. Thulin og Hess leter nå etter en sammenheng mellom sosialministerens forsvunne datter og de myrdede kvinnene. Drapene skaper angst over hele landet.

Thulin og Hess kjemper mot tiden, de frykter at morderen har en plan og at flere liv står i fare.

terningkast5_logo_logo_logo

«Nifs krim. Skaperen av TV-serien Forbrytelsen skriver også godt i bokformat.» Elin Brend Bjørhei, VG

terningkast5_logo_logo_logo

«Kastanjemannen har blitt en demonstrasjon av hvordan en roman av dette slaget skal sys sammen. Resultatet er vanvittig spennende!»
Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

«…, Kastanjemannen kan bli høstens mest spennende krimsuksess. Sitrende, hoderystende, spennende krim.» Asbjørn SlettemarkA-magasinet

 «Sveistrup er en dreven plotbygger med evne til å overraske og med godt utviklet sans for tempopreget spenning og action.» Leif Gjerstad, BOK365

«Kastanjemannen er en spennende fortelling.» Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Kastanjemannen er en helstøpt kriminalroman. Kan kun anbefales på det sterkeste.» Beate Ellingsen, Heartart bok blog

«En perfekt krim!» Liv Lysaker, LO Media

«Her er tempo, driv og spenning til siste side, …» TARA ‹5 av 6 stjerner›