Krattlandet (ebok) av Chris Hammer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Chris Hammer (forfatter)

Krattlandet (Martin Scarsden #1) ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(2)
Riversend er en tørkerammet småby under Australias brennende sol. En ung og populær prest står plutselig på kirketrappen og skyter med iskald presisjon ned fem mennesker fra menigheten før han selv blir skutt av en lokal politibetjent. Ingen skjønner hvorfor. Ett år etterpå kommer journalisten Martin Scarsden for å skrive en reportasje om hvordan den døende byen har taklet tragedien. Han oppdager at den offisielle forklaringen om at presten var pedofil, kanskje ikke stemmer. Mange mennesker …
Ebok 179,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Chris Hammer (forfatter), Anlaug Lia (oversetter)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 2 oktober 2019
Lengde 435 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283990478
Riversend er en tørkerammet småby under Australias brennende sol. En ung og populær prest står plutselig på kirketrappen og skyter med iskald presisjon ned fem mennesker fra menigheten før han selv blir skutt av en lokal politibetjent. Ingen skjønner hvorfor. Ett år etterpå kommer journalisten Martin Scarsden for å skrive en reportasje om hvordan den døende byen har taklet tragedien. Han oppdager at den offisielle forklaringen om at presten var pedofil, kanskje ikke stemmer. Mange mennesker har mye å skjule - og så dukker det opp flere lik. Det viser seg å være to tyske ryggsekkturister som har vært savnet siden et par dager før kirkemassakren. Byen blir senter i en mediestorm, og Martin er i senter for oppmerksomheten. Både karrieren og livet hans settes på spill. Hva har egentlig foregått i Riversend? Lag på lag avdekker Scarsden hemmeligheter som har preget innbyggerne i årevis, hemmeligheter som de ikke ønsker at noen skal rote i. Han har alle odds mot seg i småbyen som mistror alle fremmede og journalister mest av alle. Chris Hammer har jobbet som journalist i mer enn 30 år. Han har rapportert fra over 30 land på 6 kontinenter. Hammer er også forfatter av to sakprosabøker som har blitt svært godt mottatt, blant annet The River som fikk prisen ACT Book of the Year for 2011. Denne omhandler forfatterens reiser gjennom den australske ødemarken i 2008 og 2009, under den verste tørkeperioden i Australias historie. I løpet av denne reisen møtte han mennesker som ga ham den innsikten og informasjonen han trengte, for å bli inspirert til å skrive Scrublands som ble hans første skjønnlitterære bok. Chris Hammer bor i Canberra sammen med sin kone Dr. Tomoko Akami og deres to barn. Krattlandet er Hammers første bok på norsk, og oppfølgeren utkommer høsten 2020.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dessverre litt dårlig opplesning.

Komplisert

Sjelden jeg bruke mange dager på en bok, leser raskt. Men denne var slitsom å lese igjennom. Men det skal sies at jeg likte storyen når jeg var ferdig med boken. Men ble litt mange rollefigurer å forholde seg til.

Anbefales ikke. Merkelig at en så dårlig bok hauses oppi skyene.