Lang lang rekke (ebok) av Bjørn Bakken
Legg til i ønskeliste
Bjørn Bakken (forfatter)

Lang lang rekke (Sørlandskrim #1) ebok

129,-
(3)
Hennings bokhylle (terningkast 5): «Dette er en intens thriller jeg sterkt anbefaler videre. … som inneholder det meste jeg ønsker meg i en god krimbok. Sørlandet blir ikke det samme etter dette!» Om handlingen: De tok fra ham alt. I ti år har han forberedt den ultimate hevn. Nå er han endelig tilbake der alt skjedde. Men de vet han kommer ... Hun hadde lovet seg selv å aldri vende tilbake, men nå er hun her. Som politi. For å jakte sannheten. Jeger og bytte. Drapsmann og offer. Hvem hei…
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Bjørn Bakken (forfatter)
Forlag Bjørn Bakken
Lengde 336 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788230348178
Hennings bokhylle (terningkast 5): «Dette er en intens thriller jeg sterkt anbefaler videre. … som inneholder det meste jeg ønsker meg i en god krimbok. Sørlandet blir ikke det samme etter dette!» Om handlingen: De tok fra ham alt. I ti år har han forberedt den ultimate hevn. Nå er han endelig tilbake der alt skjedde. Men de vet han kommer ... Hun hadde lovet seg selv å aldri vende tilbake, men nå er hun her. Som politi. For å jakte sannheten. Jeger og bytte. Drapsmann og offer. Hvem heier du på?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Stine

Denne likte jeg! Fengende, spennende og overraskende. Gledet meg til oppfølgeren og gleder meg nå til oppstart. Kan varmt anbefales!

Jakten på sannheten

"Lang lang rekke", skrevet av Bjørn Bakken, er en herlig krimbok med mange uventede vendinger. Det skjer noe hele tiden og forfatteren slipper ikke taket i deg. Politikvinnen Renate og den uskyldig dømte ønsker å finne de skyldige. Hevn og drap. Jakt på sannhet. God krim. Jeg er stor tilhenger av norske krimforfattere og Bjørn Bakken er blitt en av dem...! "Lang lang rekke" anbefales av Per Holger, Eggedal

Tynt og for enkelt

TippToppTommelOpp

Absolutt verdt pengene å kjøpe denne boken. Kosa meg fra start til slutt 😃😃👍👍

En helt rå krim!

En helt rå krim som er spennende fra begynnelse til slutt. Et originalt plott gjør boken til noe av det beste jeg har lest av krim på lenge!