Midtvinterblod (ebok) av Mons Kallentoft
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Mons Kallentoft (forfatter)

Midtvinterblod (Malin Fors #1) ebok

129,-
(1)
Det er den kaldeste vinteren noen gang da et frossent lik blir funnet dinglende i et tre på Östgötasletten, tømt for blod og mishandlet til det ugjenkjennelige. Offeret er en av byens utstøtte, og måten drapet er utført på minner om åsatroens gamle offerritualer. De okkulte miljøene i nærområdet kommer i søkelyset, men det viser seg at etterforskerne må søke vidt for å finne bakgrunnen for ugjerningen. Selv om sannhetene er så motbydelige at man kvier seg for å grave dypere, er det nettopp ned …
Ebok 129,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mons Kallentoft (forfatter), Nina M. Due (oversetter)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 10 mars 2021
Lengde 507 sider
Sjanger Krim
Serie Malin Fors
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283991741
Det er den kaldeste vinteren noen gang da et frossent lik blir funnet dinglende i et tre på Östgötasletten, tømt for blod og mishandlet til det ugjenkjennelige. Offeret er en av byens utstøtte, og måten drapet er utført på minner om åsatroens gamle offerritualer. De okkulte miljøene i nærområdet kommer i søkelyset, men det viser seg at etterforskerne må søke vidt for å finne bakgrunnen for ugjerningen. Selv om sannhetene er så motbydelige at man kvier seg for å grave dypere, er det nettopp ned i menneskenes mørkeste sinn man må dykke for å løse drapsgåten. Midtvinterblod er første bind i serien om krimetterforsker Malin Fors ved Linköpings politi.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Vet ikke hva jeg skal synes. Landskapet og karakterene drev på en måte historien fram men plottet og motivene virket usannsynlig. Det var unødvendie grafiske beskrivelser av vold, og språket og alle gjentakelsene virket altfor pretensiøst. Det ble også my forvirrende hopping mellom fortellere, og et dødt offer som karakter kunne ha blitt interessant....men det ble det ikke. Karin Fossum mestrer og blande krim med såkalt skjønnlitteratur, kanskje fordi hun er genuint opptatt av det hun gjør, mens det virker som om denne forfatteren bare har skrevet drevet av potensialet for en bokpris.

Ikke det beste jeg har lest men tok seg litt opp

Dårlig innleser