Mordene på Fleat House (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucinda Riley (forfatter)

Mordene på Fleat House ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
TERNINGKAST 5 - Guri Hjeltnes, VG. Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen’s, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke». Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilb…
Ebok 119,- Lydbok 209,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 mai 2022
Lengde 431 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202748654
TERNINGKAST 5 - Guri Hjeltnes, VG.

Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen’s, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke».

Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilbake til politiet. Noe motvillig går Jazz med på å lede etterforskningen som en tjeneste for sin gamle sjef.

Et makabert funn på skolens område gjør saken til den vanskeligste drapsetterforskningen i hennes karriere. For Fleat House skjuler hemmeligheter som er mørkere enn Jazz og hennes team kunne ha forestilt seg.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En spennende bok!

Dette var en veldig god bok. Litt mange navn å forholde seg til, kanskje. A la Agatha Christi, men en særdeles god bok som det hadde vært veldig kjekt å lese oppfølgeren til. Dessverre gikk forfatteren bort i juni i fjor. 🌸❤️🌸 Du kan iallefall glede deg til en god bok. Løp og kjøp!