Stamina (ebok) av Thomas Bagger
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thomas Bagger (forfatter)

Stamina (Task Force 14 #3) ebok

299,-
(2)
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. Så spennende at du får gysninger, så velskrevet at du fryder deg. DAVID FLUGT er gått i dekning i de norske fjellene. Med seg har han Theresa og hennes 10 år gamle datter, som begge er traumatisert på grunn av uhyrligheter begått av Siljas far. David drømmer om å finne tilbake til en normal tilværelse. Da hans tidligere sjef i Interpol tar kontakt, presenteres en uventet trussel. Under aliaset Nicó Krause hadde David tre år tidligere infiltrert den k…
Ebok 299,- Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Thomas Bagger (forfatter), Anlaug Lia (oversetter)
Utgitt 1 januar 2024
Lengde 506 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241961588
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. Så spennende at du får gysninger, så velskrevet at du fryder deg. DAVID FLUGT er gått i dekning i de norske fjellene. Med seg har han Theresa og hennes 10 år gamle datter, som begge er traumatisert på grunn av uhyrligheter begått av Siljas far. David drømmer om å finne tilbake til en normal tilværelse. Da hans tidligere sjef i Interpol tar kontakt, presenteres en uventet trussel. Under aliaset Nicó Krause hadde David tre år tidligere infiltrert den kyniske Volosgjengen i Romania og slapp så vidt ut i live. David innser at han må gjenopplive Nicó og dra tilbake til Timisoara forå ta kampen opp med den mest brutale motstanderen man kan tenke seg - en kamp David må vinne for å overleve. Men en hittil ukjent fiende følger han på reisen - han selv. Reisen til Romania blir som en nedstigning til helvete. En reise som krever stamina. Både for David - og for leseren.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Det blir bare bedre og bedre!

For en bok! Likte de to første, og syntes det bare blir bedre og bedre. Man blir kjent med rollefigurene og lever seg mer og mer inn i de. Håper veldig at det ikke er ett år til neste bok hehe 😂😂 for jeg vil bare lese fortsettelse nå!

Mye det samme...

Har likt de to foregående bøkene veldig bra, men denne synes jeg ble å tyne sitronen...