Tordneren (ebok) av Tina N. Martin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina N. Martin (forfatter)

Tordneren (Idun Lind #2) ebok

299,-
Hvor mye er et menneskeliv verdt? Tina Martin er tilbake med en ny, intenst spennende kriminalroman om Idun Lind og hennes etterforskerkollegaer ved avdelingen for alvorlig kriminalitet i Luleå.  Det er 22 minusgrader ute når en mann blir funnet død og lemlestet på isen. Den døde mannen identifiseres raskt, og det viser at seg at det er få mennesker som sørger over ham. Idun Lind etterforsker saken med hjelp fra Tareq Shaheen, og etterforskningen leder dem til en verden fylt av penger…
Ebok 299,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tina N. Martin (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 20 juni 2024
Lengde 495 sider
Sjanger Krim
Serie Idun Lind
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248937661
Hvor mye er et menneskeliv verdt? Tina Martin er tilbake med en ny, intenst spennende kriminalroman om Idun Lind og hennes etterforskerkollegaer ved avdelingen for alvorlig kriminalitet i Luleå.  

Det er 22 minusgrader ute når en mann blir funnet død og lemlestet på isen. Den døde mannen identifiseres raskt, og det viser at seg at det er få mennesker som sørger over ham. Idun Lind etterforsker saken med hjelp fra Tareq Shaheen, og etterforskningen leder dem til en verden fylt av penger, vold og makt. En verden der unge kvinners liv er en handelsvare.  
 
Mange år tidligere vokser Peter og Silje opp i utkant-Sverige. Peter blir mobbet på skolen, Silje er en jente som bare vil være i fred. De to knytter et sterkt vennskapsbånd, og hver dag blir en ny dag de kan overleve sammen.  
 
Nåtid og fortid knyttes sammen i en enormt spennende kriminalroman, hvor verdien av et menneskeliv veies alt for lett.