Ute av lage (ebok) av Inge Harkestad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Inge Harkestad (forfatter)

Ute av lage ebok

49,-
(1)
1978: Midt på natten sniker 16 år gamle Jenny seg ut av huset for å treffe to år eldre Kian. Men noe går galt ute i skogen. For to familier blir livet aldri det samme igjen. 2016: Det lille tettstedet Osa rystes av drap. Det finnes ett vitne, men han lar være å fortelle politiet hva han vet. Han har for mye å tape. Amalie Berland trenger en opptur. Privatlivet og karrieren som journalist ligger i dødvann. Så får hun i oppdrag å dekke Osa-drapet sammen med nyutdannede Haider Seddiki. Men…
Ebok 49,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Inge Harkestad (forfatter)
Forlag Skrevne ord
Utgitt 16 oktober 2017
Lengde 413 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269085617
1978: Midt på natten sniker 16 år gamle Jenny seg ut av huset for å treffe to år eldre Kian. Men noe går galt ute i skogen. For to familier blir livet aldri det samme igjen. 2016: Det lille tettstedet Osa rystes av drap. Det finnes ett vitne, men han lar være å fortelle politiet hva han vet. Han har for mye å tape. Amalie Berland trenger en opptur. Privatlivet og karrieren som journalist ligger i dødvann. Så får hun i oppdrag å dekke Osa-drapet sammen med nyutdannede Haider Seddiki. Mens Amalie fokuserer på enkeltmenneskene bak nyhetene, øyner Haider muligheten for et skup. Sammen oppdager de at det finnes flere skjebner og historier i Osa enn drapet de dro ut for å dekke.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Meget bra bok!

Ute av lage er en spennende og fartsfylt bok som det var vanskelig å legge fra seg - anbefales på det sterkeste og venter spent på neste bok!