Velkommen til Evigheten (ebok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Camilla Grebe (forfatter)

Velkommen til Evigheten (Jentene og mørket #6) ebok

229,-
(5)
TERNINGKAST 5 – Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. Idyllen slår sprekker. Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap. Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorfor nekter Lykke å snakke med noen andre enn politietterforsker Manfred Olsson? Har det noe å gjøre med det som skjedde åtte år tidligere? Velkommen til Evigheten er et moderne skjebnedrama og en hyll…
Ebok 229,- Lydbok 429,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Bjørnson Elisabeth (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 september 2022
Lengde 474 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569591
TERNINGKAST 5 – Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. Idyllen slår sprekker. Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap. Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorfor nekter Lykke å snakke med noen andre enn politietterforsker Manfred Olsson? Har det noe å gjøre med det som skjedde åtte år tidligere? Velkommen til Evigheten er et moderne skjebnedrama og en hyllest til den mest klassiske krimsjangeren: det lukkede roms mysterium. Hvem eier sannheten?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Den beste boken jeg har lest på lenge!

Her er det bare å fyre i ovnen, finne et pledd og ha noe drikke; te, cola zero, vann innen rekkevidde, for her blir du sittende lenge! For et plott! Gled deg!

Godt skrevet og med utrolig fine person-skildringer. Spennende og drivende fra første stund. Og ikke minst en behagelig stemme å høre på (lydbok)

Fabelaktig bok-supert plott👍