Del likt - epos + sanger (ebok) av Brødet og Eselet
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Brødet og Eselet (forfatter), Henrik Skotte (forfatter), Gunnar Wærness (forfatter)

Del likt ebok

199,-
Brødet og Eselet er Gunnar Wærness og Henrik Skotte, også kjent som Not King Cole og Dr. Donk. De er en slags kabarettgruppe, men også et band og et teater, som blander performance og poesi, revy, punk og jazz i sine nærmest ubeskrivelige sceneopptredener, med et karaktergalleri bestående av blant annet skurker, mislykkede revolusjonære og fisker som går på land. «Del Likt» presenterer Brødet og Eselets særegne sanglyrikk og vandrehistorier, i kombinasjon med illustrasjoner som fotografi, video…
Ebok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel epos + sanger
Forfattere Brødet og Eselet (forfatter), Henrik Skotte (forfatter), Gunnar Wærness (forfatter), Henrik Skotte (illustratør), Gunnar Wærness (illustratør)
Forlag Oktober
Utgitt 19 desember 2017
Sjanger Skjønnlitteratur, Lyrikk og dramatikk
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249518913
Brødet og Eselet er Gunnar Wærness og Henrik Skotte, også kjent som Not King Cole og Dr. Donk. De er en slags kabarettgruppe, men også et band og et teater, som blander performance og poesi, revy, punk og jazz i sine nærmest ubeskrivelige sceneopptredener, med et karaktergalleri bestående av blant annet skurker, mislykkede revolusjonære og fisker som går på land. «Del Likt» presenterer Brødet og Eselets særegne sanglyrikk og vandrehistorier, i kombinasjon med illustrasjoner som fotografi, videostills og tegninger. Samtidig med bokutgivelsen blir innspillingen av de femten låtene, albumet «Del Likt», gjort tilgjengelig på flere av de mest brukte avspillingsplattformene. Brødet og Eselet startet opp i 2011. Siden den første store forestillingen «Vi er motorvei» hadde premiere på Avant Garden i Trondheim i 2013, har Brødet og Eselet laget ytterligere fire forestillinger og gitt ut bøkene «Griskokknetter» (2014) og «Eurodike» (2015).