Den akustiske konvolutt - dikt (ebok) av Charlotte Vaillot Knudsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Den akustiske konvolutt ebok

249,-
Vaillot Knudsen er en leken og original debutant. Språklig oppfinnsomhet og musikalitet preger denne samlingen, som utspiller seg mellom et jeg og et du. Rundt hver av disse er det tegnet en konvolutt, både av fysisk og psykisk art, som svekker kommunikasjonen. Jeget er forgiftet - og det helt inn i følelseslivet. Selv vitenskapens komponenter får her en ny klang. vi hang opp prismekronen slik at lyset spaltet seg inn i almandinen gjennom spektroskopet førte du meg som et strykeinstrument …
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel dikt
Forfattere Charlotte Vaillot Knudsen (forfatter), Johanne Hjorthol (illustratør), Charlotte Vaillot Knudsen (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 oktober 2018
Lengde 107 sider
Sjanger Lyrikk og dramatikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202609238
Vaillot Knudsen er en leken og original debutant. Språklig oppfinnsomhet og musikalitet preger denne samlingen, som utspiller seg mellom et jeg og et du. Rundt hver av disse er det tegnet en konvolutt, både av fysisk og psykisk art, som svekker kommunikasjonen. Jeget er forgiftet - og det helt inn i følelseslivet. Selv vitenskapens komponenter får her en ny klang. vi hang opp prismekronen slik at lyset spaltet seg inn i almandinen gjennom spektroskopet førte du meg som et strykeinstrument Charlotte Vaillot Knudsen (f. 1993) bor i Paris. Den akustiske konvolutt er hennes første bok.