Hadde du bodd her hadde du vært hjemme nå - dikt (ebok) av Kjersti Bjørkmo
Legg til i ønskeliste
Kjersti Bjørkmo (forfatter)

Hadde du bodd her hadde du vært hjemme nå ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(1)
Kjersti Bjørkmo skriver dikt med utgangspunkt i kommuneslagord. Som tittelen viser, er det ganske stor avstand mellom ønskene våre og virkeligheten. Diktene får fram den ufrivillige melankolien, og ikke minst komikken i disse forsøkene på å beskrive hvem vi er som samfunn. Som i det såre slagordet til VEGÅRSHEI - en kystnær innlandskommune. Eller som i det håpløse, men vakre selvbedraget i HARSTAD - attraktiv hele livet. Men når dette språket møter poesien, som skildrer livene våre, mennes…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel dikt
Forfattere Kjersti Bjørkmo (forfatter)
Forlag Tiden
Utgitt 12 august 2019
Lengde 60 sider
Sjanger Lyrikk og dramatikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210057366
Kjersti Bjørkmo skriver dikt med utgangspunkt i kommuneslagord. Som tittelen viser, er det ganske stor avstand mellom ønskene våre og virkeligheten. Diktene får fram den ufrivillige melankolien, og ikke minst komikken i disse forsøkene på å beskrive hvem vi er som samfunn. Som i det såre slagordet til VEGÅRSHEI - en kystnær innlandskommune. Eller som i det håpløse, men vakre selvbedraget i HARSTAD - attraktiv hele livet. Men når dette språket møter poesien, som skildrer livene våre, menneskene som faktisk utgjør samfunnet, skjer det noe. Da viser ensomheten i slagordene seg, og samtidig ensomheten vår.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fint om ensomhet og morsomt om samfunnet

Originalt med kommuneslagord som ramme for diktene. Og selvsagt spesielt interessant å lese de som tilhører et sted jeg har et forhold til eller et sted jeg har en oppfatning av.