 
    
    
    Legg til i ønskeliste
    
    
      Les gratis utdrag
    
    
Kresne barn ebok
  
  
  149,-
  
Premium
        
        
        
      Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, N…
  
    Ebok
    149,-
  
  
    Undertittel
    få barna dine til å spise variert og god mat
  
  
  
  
    Forlag
    Pitch forlag
  
  
  
    Utgitt
    25 februar 2020
    
  
  
  
  
    Lengde
    255 sider
  
  
  
    Sjanger
    
      Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Mat og drikke
    
  
  
  
  
    Språk
    Bokmål
  
  
    Format
    epub
  
  
    DRM-beskyttelse
    Vannmerket
  
  
    ISBN
    9788293551683
  
Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er tarmens plaster? Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi.
       
         
            
            
            
            
         
            
            
            
            
         
            
            
         
            
            
            
            
         
            
            
            
            
        