Maten & Moi - få det beste ut av råvarene : enkelt, godt og bærekraftig (ebok) av Trond Moi
Legg til i ønskeliste
Trond Moi (forfatter), Nina Lødemel (forfatter)

Maten & Moi ebok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Under oppholdet på Steinsjøen gård noterte Trond oppskrifter, nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok…
Ebok 306,- Lydbok 306,-

Andre har også kjøpt

Undertittel få det beste ut av råvarene : enkelt, godt og bærekraftig
Forfattere Trond Moi (forfatter), Nina Lødemel (forfatter)
Forlag People Egmont
Utgitt 16 november 2023
Lengde 222 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Mat og drikke
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242979308
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Under oppholdet på Steinsjøen gård noterte Trond oppskrifter, nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok og univers, og ta del i Tronds store lidenskap for mat og mennesker. I denne boka serveres oppskrifter på favorittmåltidene til deltakerne, festmenyene og middagene som alle jublet over, samt kokkens egne signaturretter. Trond Moi er den eneste som har vunne Norgesmesterskapet i kokkekunst tre år på rad. Han var gründer for restaurantkjeden Bølgen og Moi sammen med Toralf Bølgen, og driver nå restauranten Hos Moi på brygga i Kristiansand. I denne boka serveres oppskrifter på favorittmåltidene til deltakerne, festmenyene og middagene som alle jublet over, samt kokkens egne signaturretter.