Legg til i ønskeliste
Maten & Moi ebok
306,-
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Under oppholdet på Steinsjøen gård noterte Trond oppskrifter, nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok…
Ebok
306,-
Lydbok
306,-
Andre har også kjøpt
Undertittel
få det beste ut av råvarene : enkelt, godt og bærekraftig
Forlag
People Egmont
Utgitt
16 november 2023
Lengde
222 sider
Sjanger
Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Mat og drikke
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788242979308
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Under oppholdet på Steinsjøen gård noterte Trond oppskrifter, nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok og univers, og ta del i Tronds store lidenskap for mat og mennesker. I denne boka serveres oppskrifter på favorittmåltidene til deltakerne, festmenyene og middagene som alle jublet over, samt kokkens egne signaturretter. Trond Moi er den eneste som har vunne Norgesmesterskapet i kokkekunst tre år på rad. Han var gründer for restaurantkjeden Bølgen og Moi sammen med Toralf Bølgen, og driver nå restauranten Hos Moi på brygga i Kristiansand. I denne boka serveres oppskrifter på favorittmåltidene til deltakerne, festmenyene og middagene som alle jublet over, samt kokkens egne signaturretter.