Lek og kreativitet - i psykoterapi med barn og ungdom (ebok) av -
Legg til i ønskeliste

Lek og kreativitet ebok

405,-
Å snakke om egne erfaringer og det som er vanskelig er ikke alltid lett for barn og ungdom. Ofte kan det være bedre å bruke andre måter for å komme i kontakt, som musikk, bevegelse, tegning, digitale medier eller andre former for lek. Denne boken handler om betydningen av lek og kreativitet for barns og ungdommers utvikling og psykiske helse. Boken viser hvordan bruk av lek og kreativitet i psykoterapi gir mulighet for å bli kjent med barns og ungdommers indre opplevelsesverden.For å kunn…
Ebok 405,-

Andre har også kjøpt

Undertittel i psykoterapi med barn og ungdom
Forfattere Line Indrevoll Stänicke (redaktør), Unni Tanum Johns (redaktør), Anders Flækøy Landmark (redaktør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 november 2021
Lengde 332 sider
Sjanger Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie, Psykologi
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205567108

Å snakke om egne erfaringer og det som er vanskelig er ikke alltid lett for barn og ungdom.

Ofte kan det være bedre å bruke andre måter for å komme i kontakt, som musikk, bevegelse, tegning, digitale medier eller andre former for lek. Denne boken handler om betydningen av lek og kreativitet for barns og ungdommers utvikling og psykiske helse. Boken viser hvordan bruk av lek og kreativitet i psykoterapi gir mulighet for å bli kjent med barns og ungdommers indre opplevelsesverden.

For å kunne lære å arbeide med lek og kreativitet i terapi, må behandleren ha en åpen og nysgjerrig holdning og en god porsjon mot.

Denne boken er skrevet med et ønske om å inspirere psykologer, klinikere og studenter til å bidra til at lek og kreativitet skal fortsette å ha en naturlig plass i klinisk arbeid.