Menneskekroppen - fysiologi og anatomi (ebok) av Olav Sand
Legg til i ønskeliste
Olav Sand (forfatter), Øystein Vigleik Sjaastad (forfatter), Egil Haug (forfatter), Jan G. Bjålie (forfatter)

Menneskekroppen (Menneskekroppen) ebok

1035,-
Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi. Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av fysiologiske prinsipper, menneskekroppens bygning og organenes virkemåter. Det er foretatt en betydelig oppdatering av stoffet når det gjelder faglige nyvinninger. Oppdaterin…
Ebok 1035,-

Andre har også kjøpt

Undertittel fysiologi og anatomi
Forfattere Olav Sand (forfatter), Øystein Vigleik Sjaastad (forfatter), Egil Haug (forfatter), Jan G. Bjålie (forfatter), Kari C. Toverud (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 24 august 2020
Lengde 666 sider
Sjanger Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788205536494
Revidert utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi. Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskekroppen (1998 og 2006), er primært beregnet på studenter ved bachelorutdanningen i sykepleie, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av fysiologiske prinsipper, menneskekroppens bygning og organenes virkemåter. Det er foretatt en betydelig oppdatering av stoffet når det gjelder faglige nyvinninger. Oppdateringene er spesielt omfattende innenfor emnet immunologi. Boken dekker fullt ut nylig definerte krav til læringsutbytte og faginnhold for emnet Anatomi, fysiologi og biokjemi i bachelorutdanningen i sykepleie. Boken er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene.