Mentaliseringsbasert terapi (MBT) (ebok) av Sigmund Karterud
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sigmund Karterud (forfatter), Espen Jan Folmo (forfatter), Mickey Toftkjær Kongerslev (forfatter)

Mentaliseringsbasert terapi (MBT) ebok

405,-
Mentaliseringsbasert terapi (MBT) har etablert seg som en av de viktigste metodene i vår tid for behandling av alvorlige personlighetsproblemer, først og fremst borderline eller emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse. Forståelsesformen og behandlingstilnærmingen har også vist seg å ha relevans for en lang rekke andre lidelser, tilstander og situasjoner, som miljøterapi, foreldre–barn-samspill, barnevern, skoler og arbeidsliv.Boken har slik sett en bred målgruppe. MBT er ofte et teamarbeid…
Ebok 405,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sigmund Karterud (forfatter), Espen Jan Folmo (forfatter), Mickey Toftkjær Kongerslev (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 februar 2021
Lengde 363 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205545236
Mentaliseringsbasert terapi (MBT) har etablert seg som en av de viktigste metodene i vår tid for behandling av alvorlige personlighetsproblemer, først og fremst borderline eller emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse.

Forståelsesformen og behandlingstilnærmingen har også vist seg å ha relevans for en lang rekke andre lidelser, tilstander og situasjoner, som miljøterapi, foreldre–barn-samspill, barnevern, skoler og arbeidsliv.

Boken har slik sett en bred målgruppe. MBT er ofte et teamarbeid som inkluderer psykologer, psykiatere, psykiatriske sykepleiere, sosionomer og miljøterapeuter. Boken kan være av interesse for alle ansatte i psykisk helsevern og barnevern. Mentalisering og MBT er i dag godt innarbeidete faglige begreper, og boken er også egnet som fordypningslitteratur for studenter innenfor fag om psykisk helse.

Boken har også betydning for forståelse (og behandlingstiltak) av ungdom med identitets- og tilpasningsproblemer, ofte med rusmisbruk, selvskading og spiseforstyrrelser.