Den andre siden av verden (ebok) av Khalid Nawisa
Legg til i ønskeliste
Khalid Nawisa (forfatter), Khālid Nivīsā (forfatter)

Den andre siden av verden ebok

249,-
«Faren min sa at han ville selge en av kyrene og stelle i stand bryllupet mitt, men en dag ble kua tatt av flomvannet og rev opp magen på en skarp stein. Dagen etter døde hun. For oss varslet dette ulykke. Ingen ønsket at vi skulle gifte oss.» Menneskene i Khalid Nawisas noveller er alle sterkt påvirket av kriger og maktkamp. Sovjetiske tanks invaderer en afghansk landsby og beboerne gjemmer seg i en vanntunnel. En gammel mann på flukt vil ikke forlate geita si, en annen mann blir fanget og …
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Khalid Nawisa (forfatter), Khālid Nivīsā (forfatter), Nina Zandjani (oversetter), Mehda Zolfakari (oversetter), Elisabeth Beanca Halvorsen (oversetter), Elisabeth Eide (oversetter)
Utgitt 2 juli 2020
Lengde 89 sider
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788274889996
«Faren min sa at han ville selge en av kyrene og stelle i stand bryllupet mitt, men en dag ble kua tatt av flomvannet og rev opp magen på en skarp stein. Dagen etter døde hun. For oss varslet dette ulykke. Ingen ønsket at vi skulle gifte oss.» Menneskene i Khalid Nawisas noveller er alle sterkt påvirket av kriger og maktkamp. Sovjetiske tanks invaderer en afghansk landsby og beboerne gjemmer seg i en vanntunnel. En gammel mann på flukt vil ikke forlate geita si, en annen mann blir fanget og torturert i et øde landskap og klamrer seg til et kjærlighetsbrev han kan utenat. Og i California sitter et par på McDonalds og savner sønnen som døde under USAs invasjon av Afghanistan. «Den andre siden av verden» er fortellinger om krig, flukt og eksil, og om vanlige mennesker som klamrer seg til livet. Til norsk i samarbeid med Nina Zandjani, Mehda Zolfakari, Eivind Eide Skaufjord, Elisabeth Beanca Halvorsen og Elisabeth Eide.