Julenatt og andre fortellinger (ebok) av Nikolaj Gogol
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Nikolaj Gogol (forfatter), Mykola Gogol (forfatter)

Julenatt og andre fortellinger ebok

189,- Veil. pris: 249,-Spar: 60,-
Grunnet som de er på ukrainsk folketro og folkeliv, er det kanskje de folkloristiske trekk som først slår en ved de fire fortellingene som er samlet i denne boken. Datidens lesere ble først og fremst fengslet av historienes humor, men sam.tidig er de dypere enn man kan få inntrykk av på over.flaten. Dramatiske og tragiske fortellinger skifter med idylliske og humoristiske beretninger fra landsbygda i Ukraina. Men i dem alle driver mørkemaktene sitt farlige spill med menneskene, forårsaker trage…
Ebok 189,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Nikolaj Gogol (forfatter), Mykola Gogol (forfatter), Geir Kjetsaa (redaktør), Geir Kjetsaa (annet), Geir Kjetsaa (oversetter), Karin E. Saastad (oversetter), Inger-Ma Gabrielsen (oversetter), Britt Nordby (oversetter)
Utgitt 2 november 2023
Lengde 202 sider
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256027378
Grunnet som de er på ukrainsk folketro og folkeliv, er det kanskje de folkloristiske trekk som først slår en ved de fire fortellingene som er samlet i denne boken. Datidens lesere ble først og fremst fengslet av historienes humor, men sam.tidig er de dypere enn man kan få inntrykk av på over.flaten. Dramatiske og tragiske fortellinger skifter med idylliske og humoristiske beretninger fra landsbygda i Ukraina. Men i dem alle driver mørkemaktene sitt farlige spill med menneskene, forårsaker tragedier og utsetter idyllen for stadige trusler fra djevelen i alle hans former.