Sommerstemning - noveller (ebok) av Yvonne Andersen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Yvonne Andersen (forfatter), Torill Karina Børnes (forfatter), Elisabeth Hammer (forfatter), Inger Harriet Hegstad (forfatter), Jane Mysen (forfatter), Ellinor Rafaelsen (forfatter), May Lis Ruus (forfatter), Annikki Øvergård (forfatter)

Sommerstemning ebok

129,-
En stund igjen til sommerferien? Uteblir sommerværet hos deg? Fortvil ikke! I Sommerstemning får du en variert og innholdsrik norgesferie - med godværsgaranti. Bli med Ellinor Rafaelsen i bryllupsfest og mimre om en romantisk sommer på Hvaler. Dra til seters i Gudbrandsdalen med Jane Mysen, der en fremmed får søt musikk til å oppstå. Opplev markslått på Røros med Annikki Øvergård, kjenn duften av syrintrærne i vestfoldsidyllen Borre med Elisabeth Hammer og fang krabber på Alvøen utenfor Bergen…
Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Undertittel noveller
Forfattere Yvonne Andersen (forfatter), Torill Karina Børnes (forfatter), Elisabeth Hammer (forfatter), Inger Harriet Hegstad (forfatter), Jane Mysen (forfatter), Ellinor Rafaelsen (forfatter), May Lis Ruus (forfatter), Annikki Øvergård (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 16 juni 2017
Lengde 287 sider
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202560522
En stund igjen til sommerferien? Uteblir sommerværet hos deg? Fortvil ikke! I Sommerstemning får du en variert og innholdsrik norgesferie - med godværsgaranti. Bli med Ellinor Rafaelsen i bryllupsfest og mimre om en romantisk sommer på Hvaler. Dra til seters i Gudbrandsdalen med Jane Mysen, der en fremmed får søt musikk til å oppstå. Opplev markslått på Røros med Annikki Øvergård, kjenn duften av syrintrærne i vestfoldsidyllen Borre med Elisabeth Hammer og fang krabber på Alvøen utenfor Bergen i May Lis Ruus' fortelling. Gjør et vågestykke en midtsommernatt på en øy utenfor Sotra sammen med Torill Karina Børnes, bli med Inger Harriet Hegstad tilbake til barndommens sommerparadis og Yvonne Andersen til bølgeskvulp og saltsprut i Nord-Norge. God sommer!