Trigger warning (ebok) av Grethe Nestor
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Grethe Nestor (forfatter)

Trigger warning ebok

119,- Veil. pris: 279,-Spar: 160,-
Originalt og humoristisk med språklig snert. Du finner neppe noe friskere og frekkere enn Grethe Nestors litterære comeback.Møt kvinnen som hevner seg på en grusom måte ved å brått innrette seg etter det omdiskuterte hytteforbudet. Eller hun som finner en ny og original bruk av en protese for å redde seg selv fra en svært voldelig samboer. Eller privatdetektiven som blir bedt om hjelp til å vaske noe penger. Bokstavelig talt vaske. Bokstavelig talt blodpenger.Det er bare å ønske Grethe Nestor t…
Ebok 119,- Lydbok 129,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Grethe Nestor (forfatter)
Utgitt 7 august 2023
Lengde 125 sider
Sjanger Noveller, Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241961502
Originalt og humoristisk med språklig snert. Du finner neppe noe friskere og frekkere enn Grethe Nestors litterære comeback.
Møt kvinnen som hevner seg på en grusom måte ved å brått innrette seg etter det omdiskuterte hytteforbudet. Eller hun som finner en ny og original bruk av en protese for å redde seg selv fra en svært voldelig samboer. Eller privatdetektiven som blir bedt om hjelp til å vaske noe penger. Bokstavelig talt vaske. Bokstavelig talt blodpenger.
Det er bare å ønske Grethe Nestor tilbake til litteraturen. Nå i en mørk sidegren av krimmen, nemlig noveller med svart humor og ofte en veldig overraskende slutt. Ofte er temaet hevn og perspektivet hos kvinner. Trigger Warning er et friskt pust inn i norsk spenningslitteratur; det dukker opp en diffus politibetjent og en kvinnelig privatdetektiv, men ellers har samlingen lite felles med traust krim. Vel, bortsett fra vold og brå død.

«Kvikk og fengende underholdning om svært usunne relasjoner.»
Morten Langeland, Klassekampen

«Grethe Nestor skriver skarpt og vittig.»
Espen Grønlie, Dagbladet

«Ei samling av unike krimnoveller ispedd ein mørk undertone og rikeleg svart humor.»
[Terningkast 5] Kjell Arne Gjøsæther, Krimlitteratur.com