Positivt lederskap (ebok) av Merethe Drønnen
Legg til i ønskeliste
Merethe Drønnen (forfatter)

Positivt lederskap ebok

245,-
Suksessrike bedrifter som Microsoft, Google og Disney er eksempler på bedrifter som har bygget inn Positiv Psykologi teknikker i sine kulturer.   Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2020. I denne boken får du eksempler fra dem og andre på hvordan du som leder kan skape en positiv kultur som fostrer engasjement og trivsel, forbedrer relasjoner og utvikler team. Som igjen fremmer indre motivasjon og gir bedrifter økt produktivitet som vises igjen p&arin…
Ebok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Merethe Drønnen (forfatter), David Keeping (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 oktober 2022
Lengde 195 sider
Sjanger Fagbøker, Økonomi, næringsliv og ledelse
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205565890

Suksessrike bedrifter som Microsoft, Google og Disney er eksempler på bedrifter som har bygget inn Positiv Psykologi teknikker i sine kulturer.

 

Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2020.

I denne boken får du eksempler fra dem og andre på hvordan du som leder kan skape en positiv kultur som fostrer engasjement og trivsel, forbedrer relasjoner og utvikler team. Som igjen fremmer indre motivasjon og gir bedrifter økt produktivitet som vises igjen på bunnlinjen. Alt begrunnet i forskning.

Lær hvordan du som leder kan skape vinn-vinn-situasjoner for både ledelse og medarbeidere ved bruk av forskningsbasert positiv psykologi.