Dette er ikke den jorda (ebok) av Inga Ravna Eira
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Inga Ravna Eira (forfatter)

Dette er ikke den jorda ebok

197,- Veil. pris: 225,-Spar: 28,-
Nominert til Nordisk Råds litteraturpris 2019. Denne diktfortellingen handler om gudinnen Uksáhkás fortvilte rop til Solens barn eller jordens barn, som ikke lenger hører henne. Hun har kommet tilbake til jorda som hun ikke kjenner igjen, slik den en gang var. Uksáhkká er bekymret og anklager jordens barn, det var jo de som skulle ta vare på jorda. Hun krever svar fra jordens eller solens barn før hun drar tilbake. Hun vil vite hva hun skal fortelle den rådende familien om den jorda som de ov…
Ebok 197,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Inga Ravna Eira (forfatter), Mathis Nango (illustratør), Inga Ravna Eira (oversetter), Nina Ødegaard (oversetter)
Forlag Davvi girji
Utgitt 20 april 2021
Lengde 60 sider
Sjanger Lyrikk og dramatikk, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788232904259
Nominert til Nordisk Råds litteraturpris 2019. Denne diktfortellingen handler om gudinnen Uksáhkás fortvilte rop til Solens barn eller jordens barn, som ikke lenger hører henne. Hun har kommet tilbake til jorda som hun ikke kjenner igjen, slik den en gang var. Uksáhkká er bekymret og anklager jordens barn, det var jo de som skulle ta vare på jorda. Hun krever svar fra jordens eller solens barn før hun drar tilbake. Hun vil vite hva hun skal fortelle den rådende familien om den jorda som de overlot til jordens barn, for at de skulle ta vare på den. Forfatter Inga Ravna Eira løfter med dette opp et aktuelt tema. Klimaendringer er i høyeste grad aktuelle i dag og samene føler disse på kroppen daglig, fordi klimaendringer spesielt påvirker primærnæringene.