Et ord for blod (ebok) av Faysa Idle
Legg til i ønskeliste
Faysa Idle (forfatter), Daniel Fridell (forfatter), Theodor Lundgren (forfatter)

Et ord for blod ebok

349,-
SVENSK BESTSELGER FRA GJENGKRIGENES STOCKHOLM Hvem faen er jeg egentlig, hvordan ble verden omkring meg så ekkel? Der og da bestemte jeg meg for å finne den jeg var innerst inne, en liten jente som het Faysa. Jeg bestemte meg. Om ikke for meg, så for alle små Faysaer der ute, så de ikke skulle gå samme vei som meg. «100 000 kr til den som knerter Shottaz-lederens søster Faysa Idle» I 2015 ble en ung mann skutt og drept nord i Stockholm. Faysa kjente ham som en av sine beste venner. For rest…
Ebok 349,- Lydbok 449,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Faysa Idle (forfatter), Daniel Fridell (forfatter), Theodor Lundgren (forfatter), Ann Høydalsnes (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 februar 2024
Lengde 233 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205601086
SVENSK BESTSELGER FRA GJENGKRIGENES STOCKHOLM Hvem faen er jeg egentlig, hvordan ble verden omkring meg så ekkel? Der og da bestemte jeg meg for å finne den jeg var innerst inne, en liten jente som het Faysa. Jeg bestemte meg. Om ikke for meg, så for alle små Faysaer der ute, så de ikke skulle gå samme vei som meg. «100 000 kr til den som knerter Shottaz-lederens søster Faysa Idle» I 2015 ble en ung mann skutt og drept nord i Stockholm. Faysa kjente ham som en av sine beste venner. For resten av Sverige er han kjent som en av grunnleggerne av det kriminelle nettverket Dödspatrullen. Stockholms forsteder brenner, og midt i ilden står Faysa. En ung poet med en fot på hver side av en gjengkrig som har slukt flere hundre liv de siste ti årene. Hvordan skaper man seg et liv når alle rundt en når som helst risikerer å dø? Et ord for blod er en sterk fortelling om å være menneske og kvinne og havne midt i et dødelig gjengoppgjør. FAYSA IDLE (f. 1998) vokte opp i Tensta, og har mistet både venner og familiemedlemmer i den svenske gjengkrigen. I dag er hun poet og kreatør. Et ord for blod er hennes første bok. Boken er skrevet i samarbeid med: DANIEL FRIDELL er forfatter og regissør. Han har tidligere skrevet blant annet Med livet som insats, Svartenbrandt og Sökarna. THEODOR LUNDGREN er forfatter og har skrevet blant annet Där jag kommer ifrån med Dragomir Mrsic. Han var også var redaktør for Tills alla dör av Diamant Salihu.