Flyktningkompetent barnehage (ebok) av Kirsti Tveitereid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kirsti Tveitereid (forfatter), Hildegunn Fandrem (forfatter), Lene Vestad (forfatter), Stine Sævik (forfatter)

Flyktningkompetent barnehage (Digitalt bibliotek) ebok

149,-
Hvordan kan barnehagene forberede seg på å ta imot flyktninger? Kunnskap om stress og traumatisering, inkludering, hvem flyktningbarna er og hvordan vi kan forså dem etc., er viktig. Utfordringene som flyktningbarna kommer med, er krevende, og helt nødvendig at barnehagene er forberedt på. Kunnskap er med andre ord svært viktig for å kunne forstå hvordan vi best kan legge til rette for et liv i Norge. Å bli bevisste på hvordan vi forstår ordene og begrepene som brukes om mangfold gjennom å gjen…
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kirsti Tveitereid (forfatter), Hildegunn Fandrem (forfatter), Lene Vestad (forfatter), Stine Sævik (forfatter), Casper Kongstein (annet)
Utgitt 2 november 2022
Lengde 72 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245040562
Hvordan kan barnehagene forberede seg på å ta imot flyktninger? Kunnskap om stress og traumatisering, inkludering, hvem flyktningbarna er og hvordan vi kan forså dem etc., er viktig. Utfordringene som flyktningbarna kommer med, er krevende, og helt nødvendig at barnehagene er forberedt på. Kunnskap er med andre ord svært viktig for å kunne forstå hvordan vi best kan legge til rette for et liv i Norge. Å bli bevisste på hvordan vi forstår ordene og begrepene som brukes om mangfold gjennom å gjennomføre felles samtaler i kollegiet gir kunnskap. Innhold · En inkluderende barnehage for alle · Hvordan bygge kapasitet hos de voksne i barnehagemiljøet? · Flyktningebarna - hvem er de og hvordan kan vi forstå hvem de er? · Stress og traumatisering · Konkrete metoder som kan brukes i barnehagen når barna er traumatisert.