Hvorfor ser du aldri babyduer? - 80 vitenskapelige svar på livets små og store spørsmål (ebok) av Nina Kristiansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Nina Kristiansen (forfatter)

Hvorfor ser du aldri babyduer? ebok

199,-
(1)
Folk lurer på de rareste ting, og nettavisa forskning.no kan hjelpe. Spørsmål om alt mellom himmel og jord sendes til spalten "Spør en forsker" og fageksperter i Norge og resten av verden gir svar. Her får du det aller beste fra den populære spalten: 80 overraskende, interessante og morsomme spørsmål med lærerike svar samlet i en gavebok til nysgjerrige i alle aldre. Du får svar på det du har undret deg over og det du ikke visste at du lurte på - alt fra om vi kunne klart oss uten månen til hv…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 80 vitenskapelige svar på livets små og store spørsmål
Forfattere Nina Kristiansen (forfatter), Nina Kristiansen (redaktør), Eivind Torgersen (redaktør), Bjørnar Kjensli (redaktør)
Forlag Kagge
Utgitt 4 august 2014
Lengde 238 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248915737
Folk lurer på de rareste ting, og nettavisa forskning.no kan hjelpe. Spørsmål om alt mellom himmel og jord sendes til spalten "Spør en forsker" og fageksperter i Norge og resten av verden gir svar. Her får du det aller beste fra den populære spalten: 80 overraskende, interessante og morsomme spørsmål med lærerike svar samlet i en gavebok til nysgjerrige i alle aldre. Du får svar på det du har undret deg over og det du ikke visste at du lurte på - alt fra om vi kunne klart oss uten månen til hvorfor noen situasjoner føles kleine.